Navigation trigger Close

ISM Foundation

Availability: none

Training details

Date:
Time:
9:00 am - 5:00 pm
Location:
Patrijsweg 90
2289 EX Rijswijk
Costs:
€1.100,00

ISM Foundation

Training

De tweedaagse training ISM Foundation heeft als doel om de deelnemer op hoofdlijnen inzicht te verschaffen in de werkwijze van een IT-beheerorganisatie, volgens de aanpak van de ISM-methode, zodat de deelnemer in staat is te functioneren in een organisatie waar ISM het gehanteerde referentiekader is.

Opleiders

De training ISM Foundation wordt aangeboden door geaccrediteerde ISM-opleidingspartners, die zowel open-inschrijving trainingen aanbieden als in-house trainingen. ISM Foundation trainingen worden uitsluitend verzorgd door gecertificeerde trainers.

Syllabus

De training ISM Foundation is gebaseerd op een gedetailleerde Syllabus. De tweedaagse training is geheel compatibel met de driedaagse training ITIL Foundation, maar is veel meer op de dagelijkse praktijk van IT-beheerders ingesteld, en is gebaseerd op de eenvoudig te begrijpen aanpak van de ISM-methode.

Toetsing en certificaat

Inzicht in de ISM-methode, op Foundation niveau, wordt getoetst door het afnemen van een individueel examen van 40 multiple-choice vragen.
Het examen wordt onder verantwoordelijkheid van Servitect afgenomen. Bij in-house trainingen kunnen de examens ook in-house worden afgenomen. De tweedaagse training kan uitstekend worden gecombineerd met een dagdeel ISM-Examentraining, als voorbereiding op het examen.

ISM-Register

Deelnemers die een voldoende voor het ISM Foundation examen hebben gehaald, ontvangen het certificaat ISM Foundation en worden (desgewenst anoniem) opgenomen in het ISM-Register.

Register now!

Are you interested in the ISM Foundation? Please fill in the registration form or send e-mail to training@fruitionpartners.nl.

Availability: none

Training bookings are closed for this event.